Development and validation of analytical methods for the determination of mycotoxins in food
Abstract
For enforcement purposes and forreliable surveillance programs, the availability ofvalidated methods for determining foodcontaminants with performance characteristics thatmeet certain minimum criteria is mandatory. A briefoverview of recent activities carried out at theInstitute of Sciences of Food Production, NationalResearch Council of Italy (ISPA-CNR) on thedevelopment and validation of analytical methodsfor the determination of mycotoxins in food ispresented.
Tutti gli autori
-
M. Pascale; A. Visconti; A. De Girolamo; V.M.T. Lattanzio; V. Lippolis
Titolo volume/Rivista
Non Disponibile
Anno di pubblicazione
2016
ISSN
Non Disponibile
ISBN
978-92-990075-3-2
Numero di citazioni Wos
Nessuna citazione
Ultimo Aggiornamento Citazioni
Non Disponibile
Numero di citazioni Scopus
Non Disponibile
Ultimo Aggiornamento Citazioni
Non Disponibile
Settori ERC
Non Disponibile
Codici ASJC
Non Disponibile
Condividi questo sito sui social