RFID from Farm to Fork: Traceability along the complete food chain
Abstract
The project "RFID from Farm to Fork" looks for the extension of RFID technologies along the complete food chain: from the farms where cows, fishes, sheep, grapes, etc. grow; to the final consumer at the supermarkets, including all intermediate stages: transports, factory processes, storage. The paper is intended to show the project objectives and concerns, as well as it highlights the main radio propagation problems detected within a RFID system installed in a food factory. The paper also shows a proposal of using RFID traceability in different study cases.
Autore Pugliese
Tutti gli autori
-
I. Cuiñas , L. Catarinucci , M. Trebar
Titolo volume/Rivista
Non Disponibile
Anno di pubblicazione
2011
ISSN
Non Disponibile
ISBN
Non Disponibile
Numero di citazioni Wos
Nessuna citazione
Ultimo Aggiornamento Citazioni
Non Disponibile
Numero di citazioni Scopus
13
Ultimo Aggiornamento Citazioni
28/04/2018
Settori ERC
Non Disponibile
Codici ASJC
Non Disponibile
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